Upravljanje i održavanje kotlovnica / Sanacije i rekonstrukcije / ESCO model

Nudimo ugovorno održavanje kotlovnica i drugih termoenergetskih objekata u skladu sa vašim potrebama. Ugovor o održavanju podrazumjeva redovno održavanje prema potrebama pogona i jamči intervenciju – odaziv servisne tvrtke u dogovorenom roku. Možete zatražiti prijedlog ugovora specifično za Vaš pogon uz preporuku koji su preporučeni intervali za redovne i/ili kontrolne servise. Ugovorno održavanje može podrazumjevati održavanje kotlova i plamenika, kotlovnice u cijelosti ili kompletnog toplovodnog sustava objekta; prema Vašim željama i potrebama.

Ugovor može uključivati povremeni ili stalni nadzor, odnosno ugovor o opsluživanju kotlovnice ili termoenergetskog pogona. To znači da SSPC preuzima posao opsluživanja kotlovnice, brine da kotlovnica ispravno radi i intervenira u slučaju zastoja ili kvara.

Mogućnost sklapanja ugovora o upravljanju i korištenju kotlovnicom i/ili termoenergetskim postrojenjem, gdje se preuzima kotlovnica na način da se korisniku naplaćuje potrošnja energije, a sve troškove održavanja i potrošnje energenta snosi upravitelj kotlovnice.